keskiviikko 18. huhtikuuta 2007

Toiset treenit 24.4. klo 19

Eilinen ensimmäinen sessio oli varovaisesti arvioiden menestys. Paikalla oli noin 13 henkilöä, joista jokainen ihan järkyttävän paskassa kunnossa. Tahkosimme noin tunnin ja vartin, lopputuloksena oli selvä voitto Piparille. Tälle ei tosin kannata hirveän paljoa painoarvoa pistellä, molemmat joukkueet todennäköisesti tulevat parantamaan suoritustaan, mahdollisesti jopa ensi viikkoon mennessä..

Joka tapauksessa väkeä oli siis sen verran, että kunnon höntsyt saatiin aikaiseksi. Ensi viikolle voidaan odottaa ja toivoa vielä enemmän väkeä, ilmoittautumiset voi edelleenkin pistää kommentteina tähän postaukseen. Tässä vielä muistinvirkistyksenä postausohjeet:

1. Kirjoita asiasi ja pistä allekirjoituksena nimimerkki, jonka ainakin suurin osa tunnistaa. (Esim. Slerba, Kirill, Luumu..)
2. Napsauta pallukka "anonymous" -kohtaan.
3. Rankaise "Julkaise kommentti" -nappia hennolla hiirenpainalluksella.

Eiköhän noilla ohjeilla kaikkein märkäkorvaisimmat tietokoneiden vihaajat onnistu kommentoinnissa. Ja jos joku kaipaa ens viikolle kyytiä Tampereen suunnasta, niin muhun voi ottaa yhteyttä.

-Cici

11 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Ensimmäiset treenit olivat pelin osalta odotetun tasoiset ja väkimäärän osalta ainakin mun odotuksia paremmat. Tästä on hyvä jatkaa. Olen tulossa siis näihin toisiinkin treeneihin. -Der Kaiser-

tuplajuusto kirjoitti...

Der Kaiserin yliasiallinen kirjoitustyyli ja sanavalinnnat vihjaajat siihen, ettei hän olisi siunannut meitä läsnäolollaan toisissa harjoituksissa, MIKÄLI 1. treenit olisivat olleet jonkinlainen pettymys. Tällainen asenne on merkillisen ylimielinen ja penseä. Toivottavasti tämä muuttuu, muutoin keisari tulee lähettää johonkin käyttäytymisharjoituksiin painottuvalle leirille..

Joo, lisäsin Giambaptista de Murcia Topi Jesusille kirjoitusoikeudet tänne, blogin taso on siis kohtapuoliin lähdössä jyrkkään laskuun. Ajattelin vielä varottaa kaikkia etukäteen..

Anonyymi kirjoitti...

Tarkoitukseni ei ollut vaikuttaa ylimieliseltä eikä myöskään penseältä. Pahoittelen sitä, että olen ilmaissut itseäni epäselvästi ja sillä tavoin aiheuttanut tarpeetonta hämmennystä tuplajuuston terävässä päässä. Harjoituksissa läsnäoloni siunauksellisuudesta en ole niinkään varma, mutta olen luonnollisesti otettu siitä, että joku kokee sen niin. -Der Kaiser-

Anonyymi kirjoitti...

Slerba mukana. Näin ma-aamuna on 99% varmuus että nyt päästään jopa paikalle. On vaan nää vitun bisnekset mitkä häiritsee... ??!?!

Anonyymi kirjoitti...

Tulee se Kimblekin naputteleen. Tarvii vaan käyrä ostaan uuret pläägät ennen...

-Kinnu-

Anonyymi kirjoitti...

Mul on ranteessa jännetupin tulehdus liiallisesta... Saas nähdä missä kunnossa se huomenna on? -PeKe-

Anonyymi kirjoitti...

olen tulossa.
-tumpi-

Anonyymi kirjoitti...

Täältä tullaaaaaaan pojat!!!
-Bobi-

Giambattista de Murcia Topi Jésus kirjoitti...

Kunnioitan läsnäolollani myös tätä juhlallista tapahtumaa, kuten myös chaufforini Espen "Shampoo" Knutsen.
Jos arjalaisratsu Der Kaiserin, tuon 100+ puulaakipelin veteraanin, penseä ja joukkueen dynamiikkaa heikentävä käytös on ongelmaksi, voidaan hänelle ottaa käyttöön henkilökohtainen harjoitusohjelma. Näin kauden alla näytti Evinrude olevan vuosihuollon tarpeessa, eli pistetään Keisari juoksemaan kenttää ympäri ja miettimään omaa panostaan suurelle ja mahtavalle Piparille.
Olisikin ehdottoman tärkeää että tämä ikinuori syömähammas ehtisi pystysyöttöihin ja tekemään näin ollen tuhojaan. Asennevammaisesta muistosta huippu-urheijan vartalosta ei näet ole merkitävää hyötyä rotaatiossa.

Kirkan muistoa kunnioittaen,

Baska Mubitzin
Mosambikin Idols-voittaja

Anonyymi kirjoitti...

Treenit oli ja meni enkä sitten päässyt edes paikalle..mutta mitään asennevammaa en itsestäni kuitenkaan tunnista -Katsotaan sitten taas peleissä kenellä on asennetta ja kenellä ei. Tällä foorumilla asennettani ovat arvostelleet Tuplajuusto jonka otteet pelikentillä tuovat joskus mieleeni Jorma Uotisen(???) ja Giambattista de Murcia Topi Jesus jonka lahjat pelikentillä ovat kiistattomat..mutta jäävät valitettavan usein pimentoon joutavan paskanpuhumisen noustessa päärooliin. Niin ja pystysyöttöihinhän mä en ole ehtinyt enään vuosiin, joten olisi ehkä jo aika tunnustaa realiteetit ja jättää ne pystysyötöt vähemmälle tai osoittaa ne jollekin muulle kohteelle kuin mulle -Palloja jalkaan kiitos! -Der Kaiser-

tuplajuusto kirjoitti...

"jorma uotinen"

voi vittu, multa ei kyllä tuu yhtään palloo jalkaan. niinno, ei olis tullu muutenkaan, saattavat vääräleuat ajatella.