tiistai 14. elokuuta 2007

SUNNUNTAISÄHLY!


Paljon mahtuu maailmaan puheita, joiden toteutumista jäämme mielenkiinnolla odottamaan, mutta sunnuntaisählyn suhteen siirrytään sanoista tekoihin sunnuntaina 2.9 klo 19.30! Paikkana vanha tuttu pikkusali.

13 kommenttia:

Der Kaiser kirjoitti...

Kommentoin itse vielä sen verrran, että olen lähetellyt aiheesta myös sähköpostia ja toistan tässä sähköpostitse esittämäni toiveen siitä, että porukkaa saataisiin paikalle mahdollisimman paljon heti alusta alkaen.

Anonyymi kirjoitti...

Justaansa maiskis!

On se vaan komiaa että saadaan oikein poikaporulla pelit pystyyn
(siis sählypelit)!!!
Ekat pelit jää meitsiltä ainakin väliin, iltavuorossa perkeles...

-Kinnu-

tuplajuusto kirjoitti...

legendaarista meininkiä.. missäköhän mun maila on?

öö, alustavasti voisin kertoa, että yritettän tulla mahdollisimman usein. harmittavaa kyllä, tuppaa oleen töitä melkeen joka toinen sunnuntai.. mutta enköhän sinne joskus kerkee. maaliin joutuu kuitenkin, saatana! toisaalta, oma vika kun ei taidot riitä muuhun..

Anonyymi kirjoitti...

Väisäsen Unto rasvaa jo pesäpallomailaansa maalinedustilanteita varten.

Jysky

Der Kaiser kirjoitti...

Pistetään nyt tännekin vielä kommenttina, että jos joku nyt tietää jotakin niistä takavuosina käytetyistä maalivahdin kamppeista, niin sitten vaan heti tietoa tännepäin, niin tiedetään mitä kamppeita porukalle tarvitsee hommata ja mitä ei. Maalit on ok ja sali on ok.

Anonyymi kirjoitti...

Morjes.
Varustekassi, jossa maalivahdin varusteet ovat, on allekirjoittaneen hallussa. Varusteet ovat muhineet pari viime vuotta vinttikomerossa. Miehekäs haju varusteista ei onneksi ole hävinnyt mihinkään... kävin äsken toteamassa asian. Kaksi maskia ja kahdet munasuojat ainakin löytyy, lisäksi palloja näytti olevan ihan tarpeeksi. Myös legendaariset Makita-paita ja Spalding-räpsä ovat tallella. Polvisuojia oli vain yhdet... tarkemman inventaarion voisi tehdä ensimmäisissä reeneissä. Mutta ehkä pientä päivitystä varusteihin tosiaan tarvitaan...

-j.salo

Der Kaiser kirjoitti...

Hieno homma, tarvittavista kamppeista on iso osa siis yhä olemassa, mutta ilmeisesti siis polvisuojille, räpsälle tai parille on ainakin olemassa tilaus..ja varmaan maalivahdin hanskoille..niin ja jotakin hajunsyöjääkin tarvittaneen. Mutta tutustutaan tilanteeseen sitten ensi sunnuntaina tarkemmin.

Anonyymi kirjoitti...

Märgen!!

Kuis ekat pikkusali-hönyt suju? Porukkaa toivottavasti oli ainakin riittävästi paikalla, vai kui? Ite jouduin maleksiin tyämaalla iltavuorossa, saatana...

-Kinnaus-

Der Kaiser kirjoitti...

En varmaan kenenkään mielestä valehtele kun kerron, että höntsyt sujui oikein hyvin. Paikalla meitä oli kauden avauksessa kaikkiaan 11 henkilöä, mikä oli mielestäni hyvä alku sekin. 3 kympin peliä pelattiin ja meno oli kokolailla entisenlaista..ehkä osallistujat noin yleisesti ottaen olivat vielä hiukan kesäterässä(ainakin olin huomaavinani, että myös muille kuin mulle tuli hiki), mutta se asiahan paranee kokoajan kun pelituntumaa alkaa kertyä.

Anonyymi kirjoitti...

Gostei muito desse post e seu blog é muito interessante, vou passar por aqui sempre =) Depois dá uma passada lá no meu site, que é sobre o CresceNet, espero que goste. O endereço dele é http://www.provedorcrescenet.com . Um abraço.

Anonyymi kirjoitti...

Onko varma pipari vielä hengissä kun ei logi päivity? Presidentin julkilausumaa odotellessa?

- eskelinen

Anonyymi kirjoitti...

Kyä ny on pipari päässy kuivuun. Juttua kehiin ny!

Fani

Anonyymi kirjoitti...

Mitään tikan heittoa ole?
Taitaa vedellä pipari viimesiään..