keskiviikko 18. heinäkuuta 2007

Höntsyt kamiinoiden kanssa torstaisin


Koetetaan kerran vielä saada tämä oikein. Kamiinoiden kanssa höntsätään siis torstaisin klo 19:sta!!! Paikkana on Pirkkahallin viereinen nurmi. Aiemmin ilmoitetun keskiviikon voi unohtaa. Pahoittelen tätä sekoilua, joka on aiheutunut informaatiokatkosten myötä -Liian monta kokkia samaa soppaa keittelemässä. Kamiinoiden torstaihöntsyissä on kuulemma ollut ihan kohtalainen osanotto, joten mahdollisuudet hyvien höntsyjen aikaansaamiseksi ovat olemassa.

1 kommentti:

Der Kaiser kirjoitti...

Nimimerkki Lance Armstrong pyysi kommentoimaan, että torstaina 19.7 oli hyvät höntsyt -Vain osallistujat puuttuivat. En malta olla toteamatta ihan omissa nimissäni tähän, että mikäli nämä yhteishöntsyt kamiinoiden kanssa aiotaan joskus (joko vielä tänä kesänä tai tulevina kesinä) saada pyörimään kunnolla, pitää jonkun ihan tosissaan ottaa asia hoitoonsa -Kuten keväällä/alkukesästä jolloin meillä oli parit ihan hyvät höntsyt yhdessä. Tässä asiassa heitän pallon ihmisille joilla on tuttuja molemmissa porukoissa, enkä puutu siihen sen enempää.

Kamiinat kuitenkin jatkanevat torstaihöntsyjään ja sinne ovat piparin kaverit ymmärtääkseni tervetulleita -Tosin 19.7 ei kuulemma kamiinoita näkynyt, joten jos tässä on tapahtunut joku muutos niin olisi tietysti kiva kuulla siitäkin -Ettei tarvitse Lancenkaan turhaan sotkea paikalle.