perjantai 27. heinäkuuta 2007

Sunnuntaisähly never again -Vai??? Ja futiskausi pakettiin


Futiskausi on eittämättä kääntynyt ehtoopuolelle, vain mahdollinen ystävyysottelu Kamiinoiden kanssa on jäljellä, unohtamatta tietenkään saunailtaa 29.9! Syksy lähestyy kovaa vauhtia ja koin lähes nostalgisen hetken kun muistin, että takavuosina se tarkoitti myös sunnuntaisählyjen alkua. Niinpä ajattelinkin nyt kysyä tässä, että onko porukalla minkäänlaista kiinnostusta herätellä sunnuntaisählyä henkiin vai onko se vain menneiden talvien lumia? Mitään kyselyjä salivuorosta tms. en ole vielä tehnyt -Ensin pitäis tietää onko tällaiseen kiinnostusta ylipäätään??? Jos kiinnostusta ilmenee riittävästi, ilmoittaudun vapaaehtoiseksi selvittämään minkälaiset mahdollisuudet olis toteuttaa homma käytännössä. Kiinnostuksensa voi ilmaista vaikka kommenttina tähän, puhelimitse, sähköpostilla tai oikeastaan millä tahansa hyväksi katsomallaan tavalla. Faktahan on, että likipitäen koko porukka pitäis saada mukaan, jotta homma voisi pyöriä vanhaan malliin -Tietysti aina voidaan kysyä vaikka Stefaa mukaan.

Tähän sählynostalgian jatkeeksi vedän "lyhyesti" yhteen menneen puulaakikauden. Ihan ensiksi pyydän anteeksi omia luokattomia peliesityksiäni ja samaan hengenvetoon lupaan, että seuraavalla kaudella on toinen tahti -Onhan sentään Piparin juhlavuosi: Ensikesänä tulee kuluneeksi 10 vuotta siitä kun ensimmäisen kerran osallistuimme Auvisen Sepon puulaakisarjaan, seuraava kausi on myös Piparin 10. kausi sarjassa(1999 oli välivuosi).

Palataanpa kuitenkin vielä tähän päättyneeseen kauteen. Tuolla sivun yläreunassa lukee, että "tavoitteena keskikasti", se tavoite täyttyi täsmälleen kun sijoituimme Puken sarjasta luopumisen jälkeen 11:sta joukkueen sarjaksi muodostuneessa sarjassa kuudensiksi. Sijoituksesta ei jäänyt pahemmin jossiteltavaa kun hävisimme jokaiselle edellemme sijoittuneelle porukalle kahdesti ja vastaavasti voitimme taulukossa taaksemme jääneet kahdesti -Lukuunottamatta Handfuckers tasuria. Asteikolla 4-10 sanoisin, että joukkueen suoritus on semmoinen tyydyttävä 8+. Kiitettävää arvosanaa ei mielestäni voi antaa koska sellaista venymistä ei ollut tänä kesänä nähtävissä eli ei oikein pystytty haastamaan noita kärkiporukoita kunnolla.

Yksilötasolla onnistumisia oli nähtävissä ilahduttavan paljon: Jakke tuli ryminällä sissään porukkaan ja voitti heti rookiekaudellaan joukkueen sisäisen maalipörssin ja otti muuten samalla nimiinsä Piparin yhden kauden maaliennätyksen kahdeksalla maalillaan -Onnittelen. Tehoja löytyi ylipäätään aiempaa laajemmalta rintamalta, esim. Late, Cici ja Punsi esiintyivät huomattavan tehokkaina tällä kaudella, unohtamatta Jyskyä..niin ja Nurmisellahan oli varmaan paras maalia/pelattu peli suhde. Niin ja nähtiinhän niitä Tumpinkin maaleja sitten lopultakin ja hienoja nähtiinkin. Vielä on maalintekijöistä mainittava Toro ja se puolesta kentästä tempaistu häkki -Ei montaa kertaa elämässä, edes puulaakisarjassa. Maalintekijöiden nimeämisen lisäksi on syytä nostaa esiin Juban erinomaiset maalivahtituuraukset, Tumpin vahva ja energinen pelaaminen -Siinä pelataan tilanteet loppuun. Unohtaa ei myöskään sovi Laten juoksuvoimaa ja armotonta taistelua ja Punsin vahvaa fyysistä pelaamista. Joku varmaan jäi vielä kehumatta, mutta johonkin on raja vedettävä ennen kuin menee vallan pepun nuoleskeluksi -Ellei mennyt jo. Loput kehut jaetaan sitten saunaillassa muutaman kaljan jälkeen. Saunaillassa jaetaan taas myös Piparin kiertopalkinto, palkinnon saajan valitsemiseksi ajattelin kasata arvovallattoman raadin esim. aiemmin palkituista pelaajista -Ellei joku sitten halua välttämättä jotakin äänestystä asiasta?

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

äänestys! suljettu lippu.. saunaillassa.

Anonyymi kirjoitti...

Avoimella lipulla Virtanen ilmottaa sähläävänsä jos muukki sählää...

Der Kaiser kirjoitti...

Koska asiasta on täällä virinnyt vilkas keskustelu kerrottakoon, että asiassa edetään pohdiskeluastetta pidemmälle..lähiviikkoina -Kertoillaan sitten lisää jos on jotakin kertomisen arvoista.