tiistai 1. toukokuuta 2007

Valmistavat harjoitukset to 3.5. klo 19

Piparin oman Kalervo Kummolan (der Kaiser) päätöksellä pidämme kauteen valmistavat viimeistelyharjoitukset torstaina 3.5. klo 19 Nokian ammattikoulun kentällä. Tämä tulee tietysti melko lyhyellä varoitusajalla, mutta olisi suotavaa että mahdollisimman moni pääsisi paikalle, ottaen tietysti huomioon työesteet tms. Harjoituksissa voimme vielä hioa viimeiset "seinä kuudennelle" -kuviot ja taktiikat kuntoon. Tämän lisäksi voimme palaveerata muista kauteen liittyvistä käytännön asioista. Laittakaa kommentteina pääsettekö, kiitos. Ja muistutuksena vielä, että tapahtumapaikka on siis Nokia, ei Rahola. Tämän avulla saamme varmasti paremman tuntuman käytettävään pelialustaan ja näin ollen ikään kuin "lentävän lähdön" kauteen.

6 kommenttia:

tuplajuusto kirjoitti...

Ilmoittaudun itse saapuvaksi.

-Uotisen Jorkka

Anonyymi kirjoitti...

Kiitokset seuran atk-osastolle ripeästä toiminnasta -Ilmoittaudun saapuvaksi. Onko sulla Köpä pallo jos joudutaan kaksin vetämään? No ei tietenkään jouduta koska kaikki kynnelle kykenevät haluavat tietenkin osallistua tähän "viimeistelyharjoitukseen."
-Der Kaiser-

Anonyymi kirjoitti...

Valitettavasti "viimeistelyharjoitukset" jäävät väliin töiden takia, mutta onneksi omalla kohdalla ainoiksi jääneet hönyt olivat kuitenkin itseluottamusta antavat. Mainittakoon vielä että Vappuhan meni pelkästään pallon kanssa leikitellessä...
Slerba

Anonyymi kirjoitti...

oon tulossa viimeisteleen...
-tumpi-

Anonyymi kirjoitti...

Märä.

Tuun viimeisteleen jos vaan suinkin kerkeen.

-Kinnu-

Anonyymi kirjoitti...

Tuun viimeisteleen pari maalia...

-Bobi-