maanantai 18. kesäkuuta 2007

KNV pelissä aihetta kabinettipeliin?

KNV voitti kentällä 3-0 ja oli selvästi parempi -Siitä ei nyt sen enempää. Tietooni on kuitenkin tänä iltana saatettu seuraavaa: Tiedon mukaan KNV:llä oli pelissä kentällä samanaikaisesti jopa kolme lisenssipelaajaa -Puulaakisarjan säännöt sallivat vain yhden ikämieslisenssipelaajan peluuttamisen kerrallaan. Mikäli ja kun tieto pitää paikkansa on selvää, että sääntöjä on räikeästi rikottu. Tässä nyt sitten kyselen, että mitäs me asialle tehdään? Protestiin on perusteet olemassa. Tieto tuli meille ryhmältä joka taistelee KNV:n kanssa kärkisijoista ja tietenkin heidän etunsa mukaista olisi jos peli tuomittaisiinkin protestin jälkeen mahdollisesti meidän voitoksi. Itse en henkilökohtaisesti tämmöisestä kabinettipelistä ja protesteista perusta, mutta toisaalta pidän totaalisen naurettavana tämmöisiä sääntörikkomuksia -Sääntöjen pitäisi olla kaikille samat. Ehkäpä me pyydetään vaikka M.Mäkelä sieltä katsomon puolelta kehiin ja katsotaan kuinka pelit sitten menee?? No niinhän me ei tietenkään tehdä, eikä Mikon toki kannata tulla puulaakikentille itseään telomaan. Tää on siis musta semmoinen juttu, jota en ala nyt itsenäisesti päättää vaan kaipaan tähän porukan mielipiteitä.

7 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Ehdottomasti proteesin paikka! Säännöt on säännöt vaikka ne olis Sepon laatimat.

Anonyymi kirjoitti...

Kyllä protestia kehiin...ottaa nuppin tollainen kieroilu.Knv:ltä
pisteet pois ja kaikki ensikauden pelit alkaan 16.30.

Anonyymi kirjoitti...

Juu samaa mieltä ollaan kanssa, että jos säännöt on ni kyllä niitä sitten noudatetaan!! Kankkulan vitun rupusakki pärjää muuten!! Ja tän viikon loppu pelit hoidellaan sitten tai tarvii alkaa herätteleen joukkuetta jollain!

Nim. perskarvat ajeltuna jo...

Anonyymi kirjoitti...

Kylli.

Jos ei pärjää ku ammattilaisten voimin niin protesti kehiin ja pisteet meille. Onhan toi ny naurettavaa. Mäkin pyydän meille Antti Sumialan. Eihän sillä mitään tekis, mutta on Porista ja lisenssimies. Protestia siis HETI.

Esa

tuplajuusto kirjoitti...

no eiköhän se oo sovittu sitten.. juha menee kertomaan sepolle, koita kuitenkin olla paljastamatta syväkurkun henkilöllisyyttä, ettei tuu tupenrapinat.

Der Kaiser kirjoitti...

Piparin lopullinen päätös tässä protestiasiassa on se, että mitään protestia ei tule. Meille tämä ei kuitenkaan ole niin vakavaa, että protesteja alettaisiin jättää. Jos joku muu sarjan joukkueista haluaa jättää asiasta Sepolle protestin, niin eiköhän sekin ole mahdollista.

Anonyymi kirjoitti...

Oikeata puhetta keisarilta, jos joku jengi haluaa noin tehdä, niin tehköön.
Käsittääkseni emme kuitenkaan ihan kärkisijoille yllä, joten mikä hyöty?
Ja lisäksi olisi ollut todella ämmämäinen nokian nuuka-tyyppinen itkuvirsi.

Pipari on herrasmiesporukka vaikka välillä kentällä tulisikin "melaa mekkoon"

Heads up!