lauantai 30. kesäkuuta 2007

Siirtomarkkinoilla


Pitkän tauon jälkeen Scouting-osastolla on Kataloonian sainausten jälkeen raportoitavaa. Joku Henryn akan poikahan (savi)kukkojen maalta tuli sinne junailtua, samoin Kolon pikkubroidi ja joku toinen laitapuolustajana viihtyvä fransmanni savikukkoihmissyöjä, Abidal on viimeistelemässä papereita myös heille sinne. Lisäksi hommasin FCB:lle erään Ceaucescun tyranniasta selvinneen Roomalaisen vasurin. Vielä jos kiireiltäni ehdin, hommaan oman pojan sinne takaisin Lontoosta keskikentälle.

Mutta ei hätää, vaikka olenkin jo pelikentät miltei kokonaan joutunut jättämään näiden agentti(jalka)kiireiden takia, ei pääasiallinen työnantajani ole kuitenkaan katolonian ylpeys Blaugrana, vaan suuri ja mahtava FF NP, jolle sepelvaltimotautien runtelema sydämeni sykkii aina ja iänkaikkisesti.


On ilo julkistaa siirtoikkunan auettua Piparin kaapanneen siirtomarkkinoiden suurimman vonkaleen; monipuolinen pallotaituri Brasilian Riosta, suoraan Ipaneman rannalta: Jargé!!

Miehen piparisopimus kattaa aina kauteen 2012 asti. Tiedotustilaisuus asiasta järjestetään Yrittäjäkadun saunalla tiistaina 3.7. klo 15.00. Tämä varauksella, tuleeko Kulonen Kubotalla avaamaan ovet.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

toi äijähän on pikkasen pöhöttyny luiz felipe scolari!
-tumpi-

Anonyymi kirjoitti...

...ja viimeisten pirkkalaistorilta tihkuneiden tietojen mukaan kulonen on hylännyt kubotansa ja liikkuu nykyään tummalla, erittäin miehekkäällä pick-up malliselle mopoautolla. tämä tiedoksi.