tiistai 5. kesäkuuta 2007

Nurtsihöntsyä Kamiinoiden kera

Rautakamiinoiden kolmiraitapatruuna, aina adidakseen pukeutuva Lasse "Markan Filosofi" Hytönen pyysi välittämään seuraavanlaista tietoa: Tästä eteen päin käytäisiin viikoittain treenailemassa Kamiinoiden kanssa Pirkkahallin takana sijaitsevalla nurmikolla/ruohikolla. Päivät tosin pitänee sopia aina tilanteen mukaan. Ensi viikollahan (ja seuraavalla..) Piparille osuu taas kolme pelin härkäviikko, ja yhteistä aikaa Kamiinoiden kanssa voi olla vaikea löytää.

Enivei, lisätietoa tällä palstalla ja puskaradiossa. Ja jos tulee hyviä ehdotuksia ajankohtien suhteen niin laittakee tähän. Ja toi on sitten keinonurmea tossa kuvassa, eikä mitään muuta..

3 kommenttia:

Der Kaiser kirjoitti...

Se tuli eilen selväksi, että tänään ei voida höntsätä Kamiinoiden kanssa koska Olympiastadionilla on se isompi höntsytapahtuma, mutta se jäi ainakin minulle epäselväksi, että mikä estää höntsyt sitten tässä loppuviikolla?

tuplajuusto kirjoitti...

ei mikään? mulle sopis ainakin torstai-ilta, miksei perjantaikin..

Der Kaiser kirjoitti...

No jos näin on, niin pitäisikö asialle mahdollisesti tehdä jotain..kuten vaikka kysellä sieltä Kamiinoiden suunnastamahdollista kiinnostusta?