keskiviikko 13. kesäkuuta 2007

Orkesteri oli parempi


Orkesteri oli tosiaan parempi ja "soitti" meidän maaliverkkoa neljästi, meillehän maalisarakkeeseen jäi sitten pyöreä nolla -Hyvistä yrityksistä huolimatta. Pelin alussa Orkesteri oli terävämmin mukana tapahtumassa ja pääsi kuin varkain jo 2-0 johtoon, missä lukemissa mentiin tauolle. Toisella jaksolla meillä oli hyvä tsemppi päällä, mutta se ei tällä kertaa riittänyt, vaan vastustaja kaunisteli loppunumeroiksi jo mainitun 4-0. Yleisesti ottaen sanoisin, että vastustaja oli taitotasoltaan 1-2 luokkaa meitä ylempänä, mikä osaltaan vaikuttaa myös siihen toiseen seikkaan, missä olimme jäljessä eli taktiseen osaamiseen. Suomeksi sanottuna: Kun on pallo "kesytetty" jää enemmän aikaa miettiä mitä sille seuraavaksi tehdään. No tästä voisi jaaritella pitempäänkin, mutta kaikki paikalla olleet varmasti näkivät, että aika hienosti vastustaja pelasi. Kun vielä todetaan se tosiasia, että meillä ei ollut myöskään kuntoylivoimaa vastustajaan nähden, on kaikki selitykset annettu. Lopuksi haluan vielä muistuttaa, että vastustajan paremmasta osaamisesta huolimatta, meilläkin oli omat maalipaikkamme ja jaksoimme hienosti yrittää loppuun asti -Tappiosta huolimatta pelistä jäi hyvä maku. Tästä kun jatketaan huomenna samalla sykkeellä ja paremmalla viimeistelyllä, niin eiköhän se MPS kaadu.

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

eihän siitä mitn tuu, kun joukkueen sielu ja aivot ja selkäranka ei paikalle pääse...
Joukkueen umpilisäke der Kaiserilla on vielä pari leveliä ja loppuvastustajaa jäljellä tossa pallon "kesyttämisessä" ja Cicinhon "putket" onnistuu korkeintaan Jari Halmeelle.

Ei vaan -sporttia ja tsemppistä tuleviin koitoksiin!!

Topi Jésus

Anonyymi kirjoitti...

haista sinä topi pitkä pukin..

-Jari Halme

Anonyymi kirjoitti...

Aika hyvin keksitty tuo joukkueen umpilisäke..pallon "kesyttämisessä"on varmaankin aika monta leveliä ja loppuvastustajaa jäljellä vielä..ja voipi olla, että jää pallo kesyttämättä vallan. "Joukkueen sielu ja aivot ja selkäranka"..melko "vaatimaton" luonnehdinta, varsinkin mikäli nuo kaikki viittaavat yhteen ja samaan henkilöön. Mielestäni osuvampi luonnehdinta voisi olla esimerkiksi: Joukkueen suu, pohkeet ja Katalonian scout.

-joukkueen umpilisäke